Wednesday, January 8, 2014

Beauty purchase Part 1

mac

  Hi Fashionistas! Firt beauty post is finally here. I used vacation from Christmas and New Year holidays.
The trip to Munich,was always interesting and a lot of shopping.In my wish list was Mac foundation and i have to admit it's perfect.In one move,with appropriate brush you can cover all your inperfections.I chose
Studio fix Fluid  and cost 30 euro .I'd recommend.

Cao drage moje! Prvi beauty post je konacno online.Maximalno sam iskoristila Bozic i novu godinu.Sve je proslo u znaku shopping-ga. ;) Putovanje za Minhen je uvijek bio interesantan i jednostavno ne moze proci a da neku sitnicu ne kupis.Bilo to odjeca,obuca ili sminka,sto je sada u ovom slucaju..Da ,prvo sto sam htjela da odem je u www.douglas.de jer vec duze vrijeme sam zeljela da kupim puder od Mac.I tadaaa.Moram vam odmah priznati da je perfektan,odgovara svakom tipu koze.I sto je najbolje uz odgovarajucu cetkicu za puder,sa jednim potezom prekrije sve vase nesavrsenosti..Da ne duljim vise,mogu vam samo toplo preporuciti,kosta 30 eura. "Kultura kosta"!


88132b92f3make up 2

After Mac cosmetics,I moved to Catrice.I was looking for an appropriate concealer.At the beginning I had to be content with the essence concealer,but it wasn't that i was looking for.I was researching something about it and both positive responses and recommendations I read.When I actually tried immediately,i said this is it.It cost about 4 euro.On the back is explanation which is the color of what.

Poslije MAC kosmetike,sam se preselila na CATRICE.Razlog je da sam bila u potrazi za odgovarajucim conealer / prekrivacem.Ali prije toga morala sam se zadovoljiti sa Essence.Znam da nije bilo to To.Istrazivala sam malo o ovom proizvodu i mogu reci da vecina preporucuju. Tako da sam i testirala i definitivno mi odgovara.U pozadini proizvoda imate objasnjenje koja boja sluzi za sta.

-zelena je za prekrivanje crvenila( Ako imate) u ovom slucaju ja nemam.
-roza je za prekrivanje tamnih podocnjaka ( ni sa ovim nemam problema)
-bez (u nijansama) je za prekrivanje nesavrsenosti.
Kosta oko 4 eura i njega naravno preporucjem.
I sto je jos vaznije,ovaj proizvod mozete pronaci u DM-u.CM-u.


88132b92f3make 3
 After Douglas.de i went to the best shop for body care.www.thebodyshop.de Rosenheim it unfortunately does not.There was totally sale.I just got lucky.The first thing that caught the eye this palette of shadows.
You will not believe it was on sale for 10 euros.Just love it.For the new year I have just used.Perfect,perfect,perfect.I would not speak about lotions.Probably in my next beauty post.

I  poslije visesatnog boravka u douglas-u.Otisla sam u najbolju prodavnicu za njegu tijela.,ali ima i jako kvalitetne kosmetike.www.thebodyshop.de  nazalost nema ga u Rosenheim-u.I naravno totalna rasprodaja.Prvo sto mi je zapalo za oko su ove palete sjena.Cista perfekcija i bas sto sam i trazila.I jos kada vidis da su na snizenju 10 eura,jednostavno da ih zavolis.Pored novogisnjeg outfita,upotrijebila sam sva tri ova produkta.Mogu samo reci perfektno,perfektno i perfektno.
A da ne govorim o mirisnim puter losionima,sapunima,...mozda je bolje da ostavim za drugi
post.

P.S. I ako ste u prilici da negdje putujete u inostranstvo,obavezno potrazite The Body Shop ili Douglas.

      What do you think ?Do you have the same use of these products, or have anything else to recommend?






SHARE:

3 comments

  1. Jao, sjene za oci su mi famozne :*

    ReplyDelete
  2. ocajnicki mi treba ovakav prekrivac :)

    ReplyDelete
  3. I love MAC products, powder is my favorite.

    yuliconversations.blogspot.com

    ReplyDelete

Thank you sooo much for reading my blog,you make me happy.And i
hope you understand that i won´t allow any offensive or unobjective comments.
Any other comments are welcome. If you have any questions just send me email :ilvana.alikadic@yahoo.com.
I heart you

with love,Ilvana

Blogger Template Created by pipdig