Monday, April 29, 2013

Tvitomanija

profilbig


Pozivam Vas da nam se pridružite na predstojećoj Tvitomaniji, i podjelite svoja iskustva sa društvenih mreža. Svoje mjesto na Tvitomaniji, osigurale su i ujedinjene blogerice Milna i Minela (BiH) i Jelisaveta i Jovana (Srbija).

Govorićemo o sintezi bloga i društvenih mreža, svaka iz svog iskustva, upoznati mnogobrojne učesnike sa prostora EX Yu i ludo se zabaviti.

snađi se


Budi i ti model na Foto-Tvitomaniji
Odmor kakav zaslužujete na najvećoj regionalnij konferenciji o društvenim mrežama

Tvitomanija će od 8. do 12. maja biti centar svih dešavanja na Internetu. Najveća regionalna konferencija o društvenim mrežama okupiće preko hiljadu učesnika u hotelu Novi Spa Hotels & Resort,  vjerovatno najljepšem hotelu sa pet zvijezdica na hrvatskom primorju.
Učešćem na ovoj konferenciji obezbedićete sebi nova znanja i poznanstva, ali i odmor kakav zaslužujete. Svi posjetioci imaće obezbjeđen maksimalan ugođaj u najvećem Spa centru u Evropi, raskošnim apartmanima i predivnom ambijentu u kome je smješten Novi Spa Hotels & Resort i to po 
fantasticnoj promotivnoj cijeni.Za ukupno 100 eura možete sebi obezbjediti polupansion za sve četiri večeri dok traje konferencija. Kotizacije za ovogodišnju Tvitomaniju su besplatne!
Fotografije vam dobrim dijelom mogu prenijeti atmosferu i ljepotu ovog luksuznog kompleksa.
Na ovogodišnjoj Tvitomaniji značajna pažnja posvećena je baš fotografiji! Fotografija se pokazala kao najmoćniji alat za komunikaciju na Internetu. U ogromnom broju sadržaja koji nam se svakodnevno plasira putem društvenih mreža, naša pažnja se najlakše privuče kvalitetnom i lijepom slikom.
Mario Poje, poznati fotograf koji je svoju slavu stekao baš putem društvenih mreža, govoriće o svom uspjehu i podjeliće trikove koje je naučio posljednjih godina. Jedna od tema na njegovoj foto-radionici biće i modna fotografija. Svi učesnici imaće zadatak da fotografišu modele u kreacijama modne kuće Luna.  FotoTvitomanija je takmičenje, a najbolje fotografije biće objavljene na Facebook stranici Tvitomanije. Segment o fotografiji neće zanemariti i sve popularnije servise Instagram i Pinterest.
Pozivamo sve učesnice Tvitomanije da budu modeli na ovom takmičenju. Djevojke će biti fotografisane u eksterijerima i enterijerima fantatičnog odmarališta Novi Spa Hotels & Resort i dobiće adekvatne nagrade. Svoje podatke, dvije fotografije  i konfekcijski broj možete poslati na foto@tvitomanija.me .
Budite i vi dio najvećeg regionalnog skupa, i pojavite se na mnogobrojnim fotografijama koje će zasigurno preplaviti sve društvene mreže sredinom maja.
 Formular za prijavu i sve dodatne informacije o programu, učesnicima i organizovanom prevozu možete pronaći na sajtu www.tvitomanija.me . Prijavite se dok još ima mjesta!

Za ukupno 100 eura možete sebi obezbjediti polupansion za sve četiri večeri dok traje konferencija. Kotizacije za ovogodišnju Tvitomaniju su besplatne! Fotografije vam dobrim dijelom mogu prenijeti atmosferu i ljepotu ovog luksuznog kompleksa. Na ovogodišnjoj Tvitomaniji značajna pažnja posvećena je baš fotografiji! Fotografija se pokazala kao najmoćniji alat za komunikaciju na Internetu. U ogromnom broju sadržaja koji nam se svakodnevno plasira putem društvenih mreža, naša pažnja se najlakše privuče kvalitetnom i lijepom slikom. Mario Poje, poznati fotograf koji je svoju slavu stekao baš putem društvenih mreža, govoriće o svom uspjehu i podjeliće trikove koje je naučio posljednjih godina. Jedna od tema na njegovoj foto-radionici biće i modna fotografija. Svi učesnici imaće zadatak da fotografišu modele u kreacijama modne kuće Luna. FotoTvitomanija je takmičenje, a najbolje fotografije biće objavljene na Facebook stranici Tvitomanije. Segment o fotografiji neće zanemariti i sve popularnije servise Instagram i Pinterest. Pozivamo sve učesnice Tvitomanije da budu modeli na ovom takmičenju. Djevojke će biti fotografisane u eksterijerima i enterijerima fantatičnog odmarališta Novi Spa Hotels & Resort i dobiće adekvatne nagrade. Svoje podatke, dvije fotografije i konfekcijski broj možete poslati na foto@tvitomanija.me . Budite i vi dio najvećeg regionalnog skupa, i pojavite se na mnogobrojnim fotografijama koje će zasigurno preplaviti sve društvene mreže sredinom maja. Formular za prijavu i sve dodatne informacije o programu, učesnicima i organizovanom prevozu možete pronaći na sajtu www.tvitomanija.me . Prijavite se dok još ima mjesta!

cover

Spa-u-hotelu-fitcher
SHARE:

4 comments

  1. Kako bih voljela da nam se pridružiš <3 :********

    ReplyDelete
  2. Uh...al ce neko da uziva a vecina nas da gleda to samo na slikama :/

    ReplyDelete

Thank you sooo much for reading my blog,you make me happy.And i
hope you understand that i won´t allow any offensive or unobjective comments.
Any other comments are welcome. If you have any questions just send me email :ilvana.alikadic@yahoo.com.
I heart you

with love,Ilvana

Blogger Template Created by pipdig